Kevés kezdőként ez a fizetés?
Figyelt kérdés
Állami szférában sikerült elhelyezkednem.
Bruttó 175000 Ft a bérem.
Érettségim van. Felsőfokú szakképzésre jártam, most végzek. Ettől emelkedhet a bérem? Ez mennyire mondható kevésnek?
2017. márc. 23. 20:34
1/8 anonim válasza:
Bérkalkulátor szerint az 116.375 Ft nettó. Nem túl jó.
2/8 anonim válasza:
Hááát... én betanított munkásként ennél jobban keresek.
3/8 anonim válasza:
Baromi kevés. De az állami szféra operatív szinten sosem a magas bérekről volt híres. Azt gondold végig, hogy a jövőbeli terveid megvalósításához elegendő-e ez a pénz.
4/8 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen helyen laksz, kell-e albérletet fizetni stb.
Én pl. multinál kapok bruttó 200-at diplomával és nyelvtudással vidéken, de -egyelőre- örülök neki, hogy ez is összejött.
5/8 A kérdező kommentje:
Én is vidéki vagyok. Nem kell albérletet fizetnem, mivel még anyukámmal élek.
Elvileg a diplomával itt jól keresnek, csak mivel az nincs nekem így maradok ebben a bérben.
2017. márc. 24. 06:13
6/8 anonim válasza:
Kezdonek baromi jo, foleg hogy allami szfera, az kevesbe kockazatos mint a verseny.
Szerintem teljesen jo, szerezz tapasztalatot es hajra. En irigyellek!
7/8 anonim válasza:
Azért az állami szféra sem olyan biztos. Legutóbb a NAV-nál is voltak leépítések úgy hallottam.
8/8 anonim válasza:
Állami szférában naponta úgy is 1-2 óra a konkrét munkavégzés, így levetítve jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!