Gáz dolognak számít ha valaki gyárban dolgozik fiatalon?
Pont volt egy ilyen kérdés pár hete, a linken 4-es vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Én Gyárban kezdtem diákmunkaként 18 éves (Dunakeszi ClearWater Vízgyár) 20 kg Ballonok pakolását. Aztán voltam eladó, összeszerelő munkás miegymás diákmunka ként.
Azután bekerült a Burger King gyorsétterembe. Ott is kezdtem el főállásban dolgozni egészen műszak vezetőig léptettek elő. Azután összekapartam annyi pénzt, hogy letettem egy targonca vezető okj-t majd elmentem vele Állateleség boltba raktáros és árufeltöltőnek és eladónak, majd egy Ekol nevű logisztikai cégnek raktárosnak, és most ügyfélszolgáltaos vagyok 26 évesen több mint 200-at keresek, és a saját válallkozásomat tervezem 1-2 éven belül beindítani. Közben letettem egy B katergóriás jogosítványt, és van saját lakásom (igaz hitelre).
És nem hogy gáz én büszke vagyok rá. Rengeteg tapasztalatot szereztem ez alatt az aktív 8 év alatt, és még hol a vége?
De a lényeg az, hogy nem az határoz meg, hogy milyen ember vagy, hogy mit dolgozol. Az a munkád, és nem te vagy. Ezek mind értékes tapasztalatok, és nem hogy gáz, légy rá büszke, hogy van munkád, legyél benne a legjobb . Ha úgy érzed elértél mindent amit akartál a mostani munkahelyeden és elégedett vagy a munkáddal nem, hogy gáz, irigylésre méltó mindegy, hogy mi az a munka.
Ha elégedetlen vagy? Lépj tovább, és valósítsd meg az álmaidat. Ha sorra csinálod meg az álmaidat, az is irigylésre méltó.
Te döntesz, hogy mit kezdesz az életeddel és hogyan fogod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!