Amikor az ügyvezetőn látod, hogy nincs nagyon képben a pozícióról?
Úgymond modernebb szakmában helyezkednék el. Sokszor tapasztalom, hogy az interjúztatónak jobb esetben kicsi, de többnyire kevés fogalma van arról mi van, mit kellene stb. Vagy hatalmas elvárásai vannak, ami már irreleváns.
Egyszerűen sokszor az jön le, hogy nem tudja mi van. Volt egy hónapig (kiléptem) olyan helyem, ahol 50-es ügyvezetőkkel kellett minden nap viaskodnom szakmai dolgokról úgy, hogy fogalmuk sem volt semmiről, de ők nem engedtek semmit. Megkérdeztem, akkor mégis minek vagyok itt?
Most nemrég interjún is, legtöbb, amit mondott az ügyvezető az "aha, aha, értem" volt... pl elmennétek olyan helyre dolgozni, ahol nem nagyon tudják mi a szakmátok és az adott pozícióhoz mérten mit kell elvárni?
ismerős szituáció.... igazából elvállalni ellehet, de sokáig nem fogod ott húzni, pont emiatt, mert megunod, hogy 50220-szor magyarázz el alapdolgokat, amit aztán rendre megvétóz, de aztán jön habzó szájjal miért nincs eredmény.
felesleges stressz, meg agyfelb...s, de amíg ezek az ügyvezetők többsége ez a korosztály le kell nyelni.
naja, előző helyen is ezért tartott 1 hónapig. Mondom mit kéne csinálni, listám volt már, bedobom ötletnek, erre: "én ezt nem gondolom így. Biztos vagy ebben? Hááát nem tudom, ez így jó volt" és ez addig ment mindnre, hogy a végén konkrétan bementem, meguntam és leültem netezni... úgy vagyok vele ha szikráját látom ennek, nem vállalom el... Most is interjún, kikéri a véleményem valamiben. válasz" hát ez így is jó, ahogy van" én meg fogom a fejem...
tényleg vagy inkompetens hozzá, de megkérdőjelezi azt, akinek a feladata lenne, vagy túl magas elvárásai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!