Irodavezetői munkakörre milyen fizetési igényt adhatok meg reálisan?
"Jah, ez a szörnyű, de irodavezetőire akkor se kap többet 200-nál..."
Ezért is írtam, hogy nettó 200 ezer alatt nem éri meg elvállalni. 100 ezertől kezdődik egy albérlet Budapesten, akkor vegyél bérletet, illetve éljél meg belőle. Egy Diplomát nem egyszerű elvégezni, legyen az akár büfészakos is. Az első két év arról szól, hogy kiszórjanak, minden felesleges haszontalan nehéz tárgyat tanítanak, nekem 2 nyelvvizsga kellelet a diplomámhoz úgy, hogy az első 2 évben nyelvet se tanítottak! 1 felsőfokú illetve 1 szakmai nyelvel bővített középfok, aztán egy takarító összetud szedni annyit itthon mint amennyit én keresek. Ezért vallom, azt, hogy aki teheti az lépjen le innét. Ausztriában ha dolgoztam szombaton is 2 hét alatt megkerestem nettó 250 ezeret úgy, hogy kaptam szállást, kaját, továbbá 14 havi fizetést + 10 év után jár nyugdíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!