Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Alapítványi iskola hogy tud...

Alapítványi iskola hogy tud tanárt találni a bértábla alatti bérért? Ki megy oda dolgozni?

Figyelt kérdés

Azt magyarázza el nekem valaki hogy egy alapítványi iskola hogy képes tanárt találni a bértábla alatti bérért? Ugye a tanári pályán nem sok jó van de a kevés jók egyike a kiszámítható pénz. Bértábla van tudom azt hogy egyetemi végzettséggel és 10 évvel adott kategóriában vagyok a bértáblában és ott adott pénzt meg kell kapjak. Legalábbis amíg állami iskolába megyek. Mert ha alapítványi/magániskolába megyek ott már nincs bértábla ott már annyit fizet a munkáltató amennyit akar. Ill amennyiért embert talál.

És ezt nem értem hogyan képes egy alapítványi iskola végzett tanárt kapni a bértábla alatti bérért? Hát milyen tanár az aki elmegy nettó 100-ért tanárkondi mikor bértáblával ugyanezzel a munkával ugyanannyi időben megkeresni min 150-et de tapasztalattal 170-180-at simán.

És elmegy nettó 100-ért? De miért? Milyen tanár az aki elmegy ennyiért? Miért ide jön miért nem oda ahol normális bért kap?

Mert vannak bőven hiszen tele a tanári kar.

2017. márc. 21. 08:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%

"Szerinted te diktálsz a munkaerőpiacon? "

???

Te most barom vagy?

Én diktálok? Hát attól függ! MI a szakmám!

Mert rengeteg olyna szakma van amive igen, én diktálok.

És nem agysebészre meg rakétamérnökre kell gondolni.

Azt mondom neked hogy: szakács. Villanyszerelő. Klímatechnikus. Erősáramú technikus. CAD-CAM programozó stb

Jó szakmák.

Két kézzel kap az ilyenek után bármely NORMÁLIS CÉG.

Két kézzel!

Ha nekem ilyen szakmám van akkor igen én diktálok, és ha a cégnek vam egy csöpp esze jól megfizet és határidőre mert ha nem, 5 perc alatt másik heylen vagyok. 5 perc alatt.

2017. márc. 22. 08:43
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

Te vagy a barom, te idióta!!

Nem kapnak utánad két kézzel mert kb. 100 másik van helyetted, bármikor, kevesebb pénzért.

Senki sem pótolhatatlan, Te különösen nem vagy az, ha azt hiszed, hogy az vagy.

2017. márc. 24. 14:54
 13/13 anonim válasza:
0%

"kb. 100 másik van helyetted,"

Tényleg egy barom vagy én is csatlakozom.

Ha semmihez se értő olcsójózsi vagy akkor igen.

Ha értesz piacképes keresett dologhoz akkor nagyon nem.

Akkor nem 100, hanem 1 sincs a helyedre.

Találj te pl NY-Mo-n BÁRMILYEN kétkezi szakembert kőművest asztalost klímást szakácsot hegesztőt auószerelőt stb stb

Azok már rég kinn vannak min sógokéknál.

Aki meg még itt van az nagyon jó pénzt keres és a cége úgy vigyáz rá mint a hímes tojásra.

Mert ha elmegy kb zéró esély találni a helyére vkit.

100at.. hol élsz te... egyet se nem 100at.

Véres harc folyik a cégek közt egy jó emberért.

Véres harc! Targoncás nettó 200-ért és még úgy se találnak stb.

2017. márc. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!