Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Internetes munkát hol keressek?

Delavega kérdése:

Internetes munkát hol keressek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! internetes munkát keresek, nem ptcre gondolok, olyat keresek amivel talán heti 5000ft összehozható lenne, nem mlmesre gondolok. és a többi átverősre. Vannak számítógépes ismereteim. Ha valaki tud másolós hangról szövegbe másolás munkát vagy ehhez hasonlót az nagyon érdekelne, munka nélkül vagyok jelenleg, és kellene valami otthon végezhető munka. A válaszokat előre is köszönöm!

2017. márc. 20. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg a fiverr.com-ot.
2017. márc. 20. 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a linket, megnézem! ott mit kellene csinálni?
2017. márc. 20. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg mások milyen szolgáltatásokat ajánlanak ott, amelyiket te is meg tudnád csinálni abból rakhatsz fel te is hirdetést.
2017. márc. 20. 14:31
 4/6 F. Eszter válasza:
71%
Otthoni munka ami nem átverés? Ezeket vállalkozóként végezheted jobbára. Vállalkozói nélkül esetleg a partnerprogram (affiliate marketing) és a hirdetési bevétel működhet. Mindkettővel van munka, de ha jól csinálod, lehet pénzt keresni vele. Az affiliate programmal főleg, de az melósabb is. Az ugyanis kevés, főleg Magyarországon, hogy van egy blogod, és teszel rá linkeket.
2017. márc. 22. 12:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, tehát ha csinálok egy blogot, vagy weboldalt, teszek rá hirdetéseket arra klikkelnek azért fizetnek, "valamennyit" vagy sms alapú tartalmakat töltök fel a weboldalra, csak kár hogy ami érne is valamit azt tudtommal nem lehet. Még mindig nem leltem valamire való interntes melóra. De még nem adtam fel, olyat már találtam, hogy: 800ft ot kel küldeni valakinek, aki küld egy leírást a mit hogyanról, majd azt a tájékoztatót át kel írni egyrészét a saját nevedre bankszámlaszámoddal, és így feladni egy saját hírdetést, hogy a 800ftosok már a te számládra induljanak el, most inkább az van. Hogy kihasználják az embereket, mitsem internetes munkát adnának. Cseles nem?
2017. márc. 24. 08:40
 6/6 F. Eszter válasza:
71%

Rendkívül. : engem inkább az lep meg, hogy ezek még mindig léteznek. Ilyenek (csak nagyob összegeket kértek) azóta vannak, amióta megjelent a háztartásokban az internet.

Blog, rajta hirdetések... ez leginkább külföldön működik. Az affiliate programot is ugyanúgy érdemes működtetni, mintha saját vállalkozáásod lenne, csak a termékkel már nem Te foglalkozol. Amikor eladásra kerül sor, a prtner oldalára irányítod a forgalmat. A vásárlások után meg jutalékot kapsz.

A blog jó, de kell még hírlevél lista, feliratkozó oldal, és levelek. Bizalmat kell építeni, vásárásra előmelegíteni a piacot. Na itt ér véget a munkád, és kezdődik a termék tulajdonosáé.

Nem árt a látogatottságnöveléshez is érteni, hogy ne csak a keresőből érkező forgalomra kelljen alapozanod.

2017. márc. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!