Fiatal egyetemisták, ti, ha osztoztok, hogyan osztoztok a szülővel/szülőkkel a koltsgeiteken?
Gondolok itt kolesz, albi, tandíj, utazás, kaja, esetleg barátnő, barát, szórakozás.
Hogyan tudtok fedezni 1-2 dolgot? Megertem ha dolgoztok, de akkor mikor lesz az életetekben az, amikor spórolni is fogtok tudni? 25-30 evesen?
Szerintem az általad felsorolt dolgok nem tartoznak abba a kategóriába, ahol a költségeken osztozkodni kellene. Én ezeket saját magamnak fizettem. Számomra nagyon kellemetlen lett volna, ha ennyi idősen ilyen szinten a szülőkre kell támaszkodni. Ezen felül igyekeztem haza is adni pénzt (néhány 10 ezer forintot havonta), hogy ezzel beszálljak a rezsi költségekbe, amíg otthon laktam. Hogy ez kivitelezhető legyen sokat tanultam, hogy magas ösztöndíjakat kapjak, illetve igyekeztem dolgozni is, ha a tanulmányaim megengedték. Mindemellett tudtam spórolni, sőt, amikor még a szülőknél laktam, a fent leírt feltételek mellett, akkor tudtam a legtöbbet spórolni eddig.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!