Első munkanap? Ti izgultatok? Hogy lehet túlélni?
Nem sok olyan hírt hallok a híradóban hogy az emberek tömegesével belehalnak az első munkanapba.
Vagy könnyű lesz beilleszkedni, vagy ami valószínűbb hogy nem. Rád szállnak a régi dolgozók, jobb esetben csak szívatnak rosszabb esetben teljesen ellehetetlenítik az ottléted.
Munkahelytől függ.
Mikor a kötelező gyakorlatomon voltam, akkor ott örültek nekem, mert mindent rám tudtak sózni, amit nem volt kedvük és/vagy idejük megcsinálni. Jó fejek is voltak, nagyon jól éreztem magam.
Aztán első munkahelyemen, ahol már nem gyakorlatos voltam, voltak olyanok, akik barátságosak voltak és jól éreztem magam velük, de voltak olyanok is, akikbe mindenbe beleakartak kötni, a hátad mögött kibeszéltek stb. azonban nem csak az új embert beszélték ki, hanem egymást is...
A jelenlegi munkahelyemen jól érzem magam. Első nap én is ideges és feszült voltam, mert hirtelen beestem egy nagy multiba és nem tudtam milyen lesz, de majdhogynem az első napon el is múlt a feszültség. A főnököm nagyon rendes, segítőkész, ha valamit nem tudok, akkor nyugodtan kérdezhetek tőle, és a többiek is jó arcok.
1. nem túl bíztató
2. jól hangzik
3.írtam privátot csekkold le :D
4. nos kinek mi
5. köszi
6. sajnos sokatn túllihegik, mivel nem tudjuk mire számítsunk.
összegezve köszi mindekinek a választ még írjatok ha van a témával kapcsolatban mondandótok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!