Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 15 és fél éves vagyok arra...

15 és fél éves vagyok arra lennék tudtok munkát ajánlani? Egyáltalán találhatok ennyi idősen munkát ami hétvegente van?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondoltam hogy étterembe esetleg takarítani vagy fagyizóba heti 10-15 óra között.
2017. márc. 16. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

16 éves korod alatt csak szülői beleegyezéssel dolgozhatsz, és azt is csak nyári szünetben.

Így marad a "szokásos", környéken kutyasétáltatás, szomszédoknak besegíteni, ilyesmik.

2017. márc. 16. 17:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Szülői beleegyezés is megtörtént csak nem tudok elindulni hol dolgozhatnék?

Tudsz ilyen helyet?

2017. márc. 17. 05:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Mint említettem, 16 éves korod alatt végezhetsz valami diákmunkát, de csak a nyári szünetben.

Ehhez célszerű bemenni valamelyik iskolaszövetkezethez (Melódiák, Fürgediák, ilyesmik, attól függ, hol laksz)

2017. márc. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!