Önéletrajzot érdemes elküldeni olyan álláshoz ahol kérnek 1-3 év gyakorlatot, de az nincs?
A jelenlegi munkahelyem mikor meghirdette ezt a pozíciót, akkor sok olyan feltétel volt, amivel nem rendelkeztem. Többek között a gyakorlat, de úgy gondoltam, hogy nincs vesztenivalóm, szóval jelentkeztem és végül felvettek.
Szóval küldd el nyugodtan az önéletrajzod, nem fogják leharapni a fejed szerintem.
A területi képviselőknél nem tudom, hogy mennyire veszik komolyan a tapasztalatot, mint feltételt, ez is, mint sok más dolog, a munkahelytől függ. Szerintem az ő esetükben azért lehet fontosabb a tapasztalat, mert akkor már ismerhetsz partnereket/leendő partnereket és könnyebben eltudod nekik adni a cég termékeit.
anyukám felső vezető egy nagyobb cégnél, és ő is ezt mondta nekem mindig, hogy attól még, hogy elvárt az 1-3 év tapasztalat, küldjem, mert hozzájuk is sok olyan jött, akinek 0-0,5 év tapasztalata volt csak
ártani nem párt
Olyan állásokra érdemes pályázni - ha meghirdetett pozícióról van szó -, ahol az álláshirdetésben szereplő, a pályázóval szemben támasztott követelmények 70 %-ának megfelelsz. Ha a szakmai tapasztalaton kívül minden feltételnek megfelelsz, ami a hirdetésben szerepel, akkor érdemes elküldened a jelentkezésed. Csak arra figyelj, hogy az önéletrajzban az erősségeidre helyezd a hangsúlyt és ne a hiányosságaidra.
Üdvözlettel:
Kónya Ágnes
Karrier Enteriőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!