Milyen bérigényt érdemes írni erre a munkára? Nettó 200?
Feladatok: Készpénzes számlák kiállítása; hatékonysági elemzések készítése; ¼ éves leltárak készítése/koordinálása; anyagleltár folyamatos vezetésének ellenőrzése, elemzése; szerződéses állomány alapján a teljesítések nyomon követése; nyitott egyenlegek nyomon követése; fizetési felszólítások / meghagyások előkészítése; releváns jogszabály módosítások figyelése; szabályzatok aktualitásának nyomonkövetése, szükséges módosítási javaslatok előkészítése.
Elvárások: Gazdasági - Pénzügyi felsőfokú végzettség esetén lehet pályakezdő; közgazdasági szakközépiskola vagy érettségi + szakirányú OKJ-s tanfolyam esetén min. 3 éves szakmai gyakorlat.
"Bejelent minimálbérre a többit meg borítékban adja, okosba'."
És? Akkor mi van?
Az államon kívül - aki viszont meg bekaphatja - mindenki jól jár.
Igen sok állásajánlatban szerepel, hogy az önéletrajzban nettó bérigényt kérnek feltüntetni...
Miért is kéne őket elkerülni?
Nincs ebben semmi. Ki lehet számolni a bruttót úgy is, ha valaki olyan nagyon ragaszkodik hozzá.
én is nettoban adtam a bérigényt és nem zsebbe fizetnek... csak tudják, hogy sokan nem fognak fejben ide-oda számolgatni, és inkább a nettot tudják
amúgy szerintem erre a melóra nettó 150-170-190 lehetne cégtől függően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!