Mennyit keres egy postai dolgozó most 2017-ben? Kérlek írjatok (Érdekelne többféle postai munkakör bérezése és egyéb infók is, több lent)
Figyelt kérdés
Érdekelne postai kézbesítő, küldeményfeldolgozó, ablakos fizetése is.Mik egy kézbesítő kötelezettségei?Tehát annyi, hogy bemegy a postára valamikor reggel, felveszi a leveleket, nyugdíj stb. kiviszi, vissza a kézbesítetlen és ennyi?Vagy van némi adminisztráció is leszámítva az ajánlott küldemények aláíratását?(Nem értem teljesen mert itt ahol lakok teljes munkaidőbe keresnek kézbesítőt, ami ugye 8 óra, de mivan ha én pl. 5 óra alatt letudom a kézbesítést)Nem az MPL-es kézbesítőre gondolok hanem amelyik húzza azt a kiskocsit maga után,jogosítványom nincs is.Hírdetnek küldeményfeldolgozót is, logisztikai üzembe, erről is érdekelne hogy zajlik egy munkanap illetve a fizetés.Kérlek írjátok, hogy nettó vagy bruttó összegre gondoltok.Ha valami egyebek is eszetekbe jutnak amik ezekkel a postai munkakörökkel kapcsolatosak azt is írhatjátok.2017. márc. 9. 17:01
12/19 A kérdező kommentje:
Veszprém, szerettem volna teljesen anoním maradni de végülis ebből még nem derül ki a személyazonosságom:D
2017. márc. 19. 00:52
13/19 A kérdező kommentje:
Miért érdekel?
2017. márc. 19. 00:54
14/19 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés.... nemrég kezdtem, minimálbért kapok kézbe mint kézbesítő. Én dobbantok hamarosan. Nem ajánlom a sima kézbesítői munkát. Ha lerakatják az emberrel a postás vizsgát akkor esetleg megvan a 100-110ezer nettóba, de az évek kérdése
15/19 anonim válasza:
A postásvizsgát nem még a próbaidő (3-6 hónap)letelte előtt rakatják le?
16/19 A kérdező kommentje:
Melyik városban, mert nekem itt többet mondtak a postán..De most ugy néz ki logisztikai üzembe megyek küldemény feldolgozonak itt 150000 brutto plusz 15000 cafateria plusz 15% éjszakai pótlék(csak éjszakai műszak, heti 3-4 nap 12 órába)ha jol számolom 120000netto megvan de még több is..
2017. ápr. 2. 17:15
17/19 anonim válasza:
Sziasztok. Látom régebbi kérdés,de van aki postánál dolgozik még? Kérdező?
Mennyi a fizu?
19/19 anonim válasza:
Én az egyik csomag bázison dolgoztam. Nemrég huztam el a csikot hál istennek. Nagyon sok a melo nagyon kevés pénzért tömény SZpás 9-10 órákat voltam kinn minimál bérért kézbesiteni. Jatt hol van hol nincs arra nem lehet számitani. Most brutto 195e ami netto 129e veszik (vennék) fel a csomag kézbesitöket ha jönne valaki. De nem megy :).Bármely más futár cég jobban fizet, a posta ilyen téren messzire kerülendö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!