Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik az a munka, ahol nincs...

Pszicho88 kérdése:

Melyik az a munka, ahol nincs főnököm és nem kell emberekkel együtt dolgoznom?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy nincs kedvem emberekkel együtt dolgozni, meg a főnököket sem szeretem. Melyik az a munka, ahol egyiket sem kell elviselnem és még a hülye vendégeket sem látom?

2017. márc. 9. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Van baj, nem kevés...
2017. márc. 9. 14:57
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem veszed észre, hogy nem egyedül vagyok ugyanezen a véleményen? :D
2017. márc. 9. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Neked az egyetlen valós problémád az, hogy nem vagy hajlandó orvosi segítséget kérni, pedig elég súlyos eset vagy.
2017. márc. 9. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Nekem legalább van munkám és egészséges, normális emberként tudok élni a többi embertársammal, veled ellentétben, aki egy életképtelen, munkanélküli pszichopata vagy.
2017. márc. 9. 15:13
 15/18 A kérdező kommentje:

"Nekem legalább van munkám és egészséges, normális emberként tudok élni a többi embertársammal, veled ellentétben, aki egy életképtelen, munkanélküli pszichopata vagy."

Én is, de nem vagyok boldog, sőt.

Van aki képes becsapni önmagát, nekem sohasem ment.

A jó énem, ami az érzésekért és a személyes individuumért felelős mindig felülkerekedett szerencsére és figyelmeztetett, hogy ez így ideiglenesen jó, de a hosszú önbecsapás személyiségbeli torzulásokhoz vezet.

A világban az emberek amúgy sem merik kimutatni megfelelően az érzéseiket és ha úgy vesszük mindenki beteg ilyen- olyan módon. Vannak normális emberek csak sajnos ritka és én az a fajta vagyok, aki elvárná azt, szeretné azt, hogy egy élhető közegben éljen. Tudom ez a mai társadalomban már szembemegy a jelen kiüresedett értékrenddel. Undorító ez a vadkapitalizmus, de sajnos addig úgyis működik, amíg lesznek olyan emberek, akik átgázolnak másokon és ebből erőt próbálnak meríteni. Ideig- óráig lehet, de aztán.... .

2017. márc. 9. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
De a közeg nem fog mindig hozzád idomulni! Neked is tenned kell azért, hogy a közeg élhető legyen. Ezt pedig a deviáns magatartásod leküzdésével valósíthatod meg. Máskülönben minden csak utópia.
2017. márc. 9. 15:24
 17/18 A kérdező kommentje:

Sokan példálóznak az utópiával, de különösebben senki sem ismeri a jelentését, vagy szándékosan nem akarja megérteni.

Nekem sosem egy közeggel van gondom, hanem egy a sokak által elfogadott értékrenddel. A világ dipólusos. Ahol a jó, ott az ellentéte is megjelenik. Tulajdonképpen a lényeg annyi, hogy senki ne változzon meg, fogadja el önmagát ahogy van és szeresse önmagát. Ha valaki gyűlöli önmagát és megfelelési kényszere van attól az embertől nem várhatjuk el ,hogy akár emberséges, akár normális, akár megértő legyen másokkal szemben. Tudok alkalmazkodni, tudtam is, csak most már szeretnék végre hozzám hasonlóakkal dolgozni, nemcsak kihasználva lenni egy rossz közegben.

2017. márc. 9. 15:31
 18/18 A kérdező kommentje:

Az utópia.

Van a wikipédiában egy jó kis írás az utópiákról.

Elég szörnyű rémképet ír le, egy elképzelt társadalomról, ami nem sokban tér el a jelenlegitől.

"Egy olyan gyerekkor az övék, ahol még a játék is kötelező."

Ez az utópiákra jellemző, de jelen korunkban az oviban is kötelező a játék, így nem alakulhat ki az éntudat.

Neked miért nincs éntudatod?

2017. márc. 9. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!