Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez jó fizetésnek számít?

Ez jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés
Havi nettó 650 ezret keresek, programozóként. Szerintetek ez jó fizetés? Ennyoből még mondjuk családi házra nem igen futja, azért is kérdezem.
2017. márc. 8. 10:40
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem nézd meg a KSH-n mennyi az átlag magyar fizetés, és kategorizáld be magad. Szerintem ez normális programozó bér. Ismerősöm ennyit keres. Gondolj bele, hogy vegyen házat magának egy friss diplomás havi nettó 150-ből :D mérlegelj légyszí. Ha meg nem igen futja, akkor spórolj... van ahol a felét se éri el egy 5 tagú család havni nettó keresete. És ezt úgy mondom, hogy mindkét félnek van munkája, mind kettő diplomás...:D
2017. márc. 8. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Én meg stastikus vagyok és nettó 150-et keresek. :(
2017. márc. 8. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Kevés! Lófütty!
2017. márc. 8. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Sztem isteni jó, én nettó 200 e-t keresek és még én lettem lebaxva, hogy állás után szeretnék nézni. Csak vigyázz a pénzzel, hogy ne nagyon folyjon ki a kezedből, ne éld fel; keress különböző befektetéseket, mert a jövőben bármi történhet (és most nem a legrosszabbra gondolok, hanem maga a cég is csődbe mehet).
2017. márc. 8. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Abszolút jónak tűnik. Hány év tapasztalatod van?
2017. márc. 8. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez baromi jó fizetés úgy átlalánosságban, de persze ha úgy érzed, hogy a szakmádban ez kevés, akkor jogos a kérdés.

Én üzemanyag térítéssel együtt kapok gazdasági vezetőként nettó 320-330 közt (üzemanyag ár függő) + 18e cafeteria. Családi házra még nem telik, de pl. egy lakásra már igen (3,5 éve vagyok a cégnél, és voltak prémiumok is - tavaly pl. 10 havi fizu). De ez vidéki nagyváros, nem Budapest. Nem tudom, te hol szeretnél családi házat venni, mert nagyon nagy árban a szórás, de gondolom, ha 6,5 kilóból nem futja rá, akkor az Budapest (környéke) lesz.

2017. márc. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!