Budport kezdő fizetés?
Ha jót akarsz magadnak, mérföldekre kerülöd őket, rossz véleményem van róluk.
Tróger, undorító banda. Annak idején mikor jelentkeztem check-in agentnek már akkor nem voltak szimpatikusak. Elmondták hogy a fizetés bruttó 180 ezer de a műszakpótlékot a 3 havi munkaidőkeret miatt csak a próbaidő után kapod meg. Ez azt jelenti, hogy felvehetnek eleve úgy valami hülyét hogy jól beetetik majd 2 hónap után kirúgják, mert csak. A felvétel után egy Malév GH-s hölgy tartotta a tréninget. Ilyen undorító, szemét egy emberrel, mint az a középkorú nő volt, kevés ilyennel találkozik az ember. Élvezte, ha porig alázhatott mások előtt és sértegethetett. 2-3 nap után otthagytam őket a fenébe.
A külsőre vonatkozó szabályuk egy vicc volt, nekem fiúként szopott gombóc hajat kellett volna növeszteni, mert a "stylist", egy főnökösödő kis beképzelt kolleginának "nem jött be" az "ecsethaj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!