Rosszul lét miatt ti vergődnétek a megbízott cég felé? Többi lent
És még valami: ha ez komoly lenne, akkor nem ilyen stílusban írnál:
" Juj két órát nem fog kifizetni... juj mekkorát spórol már ezen.... :("
Hanem akkor minimum azt írnád, hogy beperelhetnéd-e azért a céget, mert ki akarják rúgni, stb.
Na, még nem is láttam a kérdésed, de már megválaszoltam :D
Ha nem Te vagy az, aki állandóan itt kamuzik, akkor bocs :)
Azt a cégvezetőt, aki ráér a kamerafelvételeket nézegetni, cégvezetőként roppant módon irigylem.
Nem lehet, hogy ittas volt a rokonod és azért feküdt?
A megbízó cég részéről ez teljesen jogos- hiszen fizetett valamiért amit nem kapott meg!
Ettől függetlenül aki alkalmazza az őrt ki kell, hogy fizesse a bérét. Ennek semmi köze ahhoz, hogy a megbízó fizet vagy sem.
Feküdt a földön hassal. Nem ivászat miatt. Epilepsziás rohama volt. Erre mondtam, hogy jó, hogy nem háttal esett.
Persze jogos, hogy nem fizet, csak én nem ezt emelném ki elsőre az ő helyébe..... mert ugyanúgy mivel nem körbe körbe kell járni egyfolytában egy őrnek lehet akkor törnek be ha pont nem járkálsz... Időnként kell körbejárni egy részen.... De érthető, csak valahol emberileg mégsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!