Mennyi idő alatt találtál állást, amikor nem volt?
Hmmm...Én 6 éve végeztem az egyetemen,(most már az 5. szakmámat szerzem meg) azóta munkát keresek,közel 600 önéletrajz kiküldésén vagyok túl. Ha Bp.-n laksz nincs okod a kesergésre, pár hónap alatt találsz valamit,viszont ha nem....(ahogyan jómagam se),az idő végtelenné válik. Közfoglalkoztatottnak,közmunkásnak nem akarok jelentkezni,mert úgy tapasztaltatam,hogy onnan vajmi esély van a kitörésre.Ha a családi okok nem tartanak vissza és beszélsz idegen nyelven,menj külföldre (bár az is irgalmatlan nehéz,ha nincs ismerősöd).
30\L Pécs
Köszönöm szépen, hogy ezt leírtad.
Teljesen megértelek, én is vidéken élek és itt csak szakmunkás lehetőség van, de legfőképpen gyárakba keresnek embereket "robot" munkára. Budapesten sikerült találnom friss diplomásként egy kezdőhöz képest szerintem jó fizetésű állást, igaz 1,5 hónapba telt, valószínűleg vidéken évek kellettek volna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!