IT területen projektmenedzseri fizetésekről szeretnék egy átfogó képet kapni. Junior és szenior egyaránt érdekelne. Budapesten reális lehet juniorként a bruttó 600 ezer?
Akkor gondolom erre a pozícióra is soknak gondoljátok a bruttó 600 ezret? [link]
Szeretnék PM irányba váltani, de ezalatt nem igen érné meg.
Te jó êg hát mi ez a pozíció.. Új világ.. Bruttó 200 ezer. Kb.
Nálunk ez a Junior PM pozi :
Ez kb 600-700 bruttó. Hajrá.
"Szeretnék PM irányba váltani, de ezalatt nem igen érné meg."
Ha IT teruleten dolgozol, a jelenlegi munkaltatodnal probalj team leadde avanzsalni, majd onnan menedzsment. Minden multinal megvan a lehetoseg, ha bebizonyitod, hogy megvannak a megfelelo kepessegeid es keszsegeid. Elofordul, hogy komolyabb cegtol kisebbhez megy egy IT-s es ott konnyen menedzseri pozicioba kerul, mert a korabbi cegnel egy sima fejlesztonek is tobb tapasztalata van kommunikalasban kulfoldi ugyfellel, meg projektkoveto eszkozok hasznalataban, mint kis cegnek a menedzsereinek, de ez fizuban visszalepest jelent altalaban.
Sajnos már nem élnek a linkek, pedig engem is érdekelt volna a két pozíció összehasonlítása.
Engem megkerestek hasonló junior pm munkával kapcsolatban, és többkörös teljesen idegen nyelvű interjút említettek, illetve már jelezték, hogy sokat kéne utazni a külföldi partnerekhez. Ilyen kondíciókkal is túlzás br. 400ezeret kérni szerintetek? Években számolva nincs olyan sok tapasztalatom, de külföldön is dolgoztam már telekom területen. Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!