Lehetséges, hogy elérjem a célom? (Luxus hotel+étterem. )
16 éves lány vagyok, és közgázos suliba járok, 10-es vagyok. A szakmai órákat szeretem, jó vagyok belőlük, szeretem tanulni is őket.
Ez egy afféle álom, hogy lehessen hotelom, és éttermem. Lehet viccesen hangzik, de nem egyszerűeket szeretnék, ami minden harmadik sarkon előfordul, hanem luxus félét. A szeretnék szó érdekesen hangozhat.:D
Ezeket külföldön szeretném megvalósítani, úgy gondolom ott nagyobb az esély.
Valószínűleg észrevhető, hogy szeretnék gazdag lenni. De ezt ne úgy értsétek, hogy azt akarom, hogy az ölembe hulljon, vagy bármi ilyesmi. Keményen szeretnék megdolozni érte. Valamint nem a filmekből szereztem :D
Hova kéne érettségi után továbbtanulnom?
Hogyan tudnám megvalósítani?
Mire kéne koncentrálnom?
Persze senki nem tudja biztosra megmondani (szerintem) hogy mit tegyek, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
A válaszokat előre is köszönöm szépen :)
Lehetsz hotelben alkalmazott, ehhez mindenképp valami konkrét irányba kell elindulnod (közgazdasági ismeretek, vendéglátózás, ilyesmik talán).
Viszont saját hoteled attól, mert ügyes vagy és jól dolgozol, még nem lesz. Akinek a tulajdonában van a hotel, az nem fogja a Te nevedre íratni, csak mert ügyes vagy. :)
Sajátot pedig a nulláról csinálni nem két fillér. Szóval ha nem milliárdos családi háttérrel rendelkezel, akkor igen kicsi az esélyed arra, hogy egy bank meghitelezze a vállalkozásod a jövőben.
Nem negatív akarok lenni és nem akarom letörni a lelkesedésed, mert én is álmodozó alkat vagyok és szerencsére 29 évesen a 16 éves álmaimat élem (zenész vagyok), de próbálj reális célokat kitűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!