Érdemes lenne váltanom?
Kecskeméten a Mercedes gyár érdekelne.
Csak érettségim van, így gondolom csak a sori - betanított munkák jöhetnek szóba.
Jelenleg is sori munkás vagyok, csak egy másik cégnél. Itt egy műszakra kapunk 127500 ft bruttót + ebéd + ha nincs igazolatlan hiányzás, vagy táppénz, akkor havi 10 ezer a bónusz (van teljesítménybónusz is , de az én soromon ez nem jöhet szóba... Normát alig bírjuk megcsinálni)
Szóval max 94-95 ezret kapok nettóban (ha 22 napot dolgozok egy hónapban. Amúgy ennél is kevesebb szokott lenni a fizetés)
Hozzáteszem nem kell megszakadni és csak 1 műszak + a kaja is jó szokott lenni álltalában xd
Érdemes lenne merci gyárba átmenni? Nem vagyok valami nagy szerelő, igaz most is szereldében vagyok.
Fizetés milyen ott? Túlóra sok van? 3-4 műszak?
Nem tudom érdemes lenne-e váltanom, mert a mostani munkahellyel egyedül csak az a baj, hogy keveset fizet (meg bunkó a sorvezető, de ezt lesz..rom :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!