Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha feltehetően állásinterjú...

Ha feltehetően állásinterjú miatt hívtak, de nem bírtam felvenni a telefont, még újrahívnak vagy nekem kell visszahívnom?

Figyelt kérdés
Illetve ha én hívnám vissza, mennyi idő telhet/teljen el maximum?
2017. febr. 17. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Engem ha valaki hív és nem tudom felvenni, akkor ahogy módom van rá, visszahívom.

Mennyi időnek kell eltelni? Miért kellene bármennyinek is eltelni? meg akarod várni, amíg betelik az állás? Nem a TE ÉRDEKED, hogy felvegyenek? Ha igen, akkor hívd vissza a számot, amin kerestek - ilyen egyszerű :-)

2017. febr. 17. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Volt egy párszor, hogy azt hittem állásinterjú miatt hívnak, aztán kiderült, hogy spam volt, én meg visszahívtam XD.
2017. febr. 17. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amint tudod, hívd vissza, nem kell ezen ennyit görcsölni.
2017. febr. 18. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!