Milyen OKJ-n elvégezhető szakmákkal lehet a legjobban keresni? és mennyit?
Fontos lenne, a sok jó válasz, mert döntésképtelen vagyok, h. mi legyek, de jól is akarok keresni, viszont csak OKJ-n tudok elhelyezkedni, nem akarok fősulira,vagy egyetemre menni.
előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
banki szakügyintéző, olnzügyi szakügyintéző, logisztika műszaki menedzserasszisztens, nemzetközi szllítmányozási és logisztika ügyintéző, esetleg intézményi kommunikátor.
most van vizsgaidőszakom és már van állásom júliustól, én a pénzügyi szakügyintézőn végzek.
Kedves Kérdező!
Én is ugyanebben a dilemmában vagyok.. Fogalmam sincs mit tanuljak. Érdekelnének dolgok, de félek hogy mi van ha később rájövök, hogy mégse olyan jó?! :S Egyszer jártam már így..
Szia! Első és második vagyok. 24 évesen, kezdő fizunak ajánlottak nettó 120.000 Ft-ot, plusz kajacsekk, meg valami utalvány még. Szerintem jó pénz, remélem a próbaidő után még emelik is - ezt ígérték.
Nekem kérik az OKJ fénymásolatát (holnap kapom meg), az érettségit már beadtam. Matek 4-es lett amúgy.
Szia!
Az pénzügyi szakma, az mindig minden idöben jól jön. Mert az embereknek pénzügyei mindig lesznek, és ezért munka is lesz. Föleg olyan pénzügyi tanácsadókra van, és lesz is szükség, akik nem a zsebüket tömik, hanem az emberek érdekeit tekintik fontosnak.
Az a legjobb , ha ugy tanulsz, hogy közben dolgozhatsz is. Igy az okj-s képzés sem kerül annyiba, és szakmai tapasztalatot is szerzel.
üdv.Èva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!