Kezdő Awi hegesztő hol/hogy tud elhelyezkedni gyakorlat nélkül ha majd mindenhol min 1-2 éves gyakorlatot várnak el?
kell keresni egy tróger helyet, ahol felvesznek gyakorlat nélkül.
Vagy ha vágod a hegesztést, mert gyakorlati órán pl nem fociztatok gyakorlás helyett, akkor azt is be lehet írni.. bár ha olyan szinten vagy, hogy önállóan a gépet se tudod bekapcsolni és beállítani, akkor inkább ne!
#2 a probléma ott kezdődik, hogy aki "awi hegesztői" papírral bejön próbamunkára, az már ott elakad, hogy bekapcsolja a gépet és beállítsa... miután kap egy kis segítséget és összegányol valami varratot, amit még röntgen alá se kell betenni, mert ránézésre látni, hogy sz@rrrakás.. na azt inkább meg se említem.
De azért kezdőfizetésnek mindegyik beírja a bruttó 300e-et. Nevetséges!
Én most tróger helyen keresek elviselhetően, nem szakmában, és kis lépésekben gyűjtögetem saját awi cuccra a pénzt. Gyakorolni és kísérletezni fogok saját költségen. Persze vállalgatni is lehet, és vannak konkrét elképzeléseim, remélhetőleg nem csak az induló felszerelésem árát termelem ki, hanem viszonylag hamar az utódjáét is, amivel már tényleg lehet kísérletezni és olyasmit vállalni, amit mások nemigen. Nagyon karbantartom az elméleti ismereteimet, amolyan fémipari kockafejként, mert így leszel keresett szakember, így érdemes tapasztalatot szerezni, mert akkor már van esély a kudarcból is következtetni és eredményes módot találni egy-egy komolyabb kis fejtörőre. Nem mindig segít a google. Főleg ha javításkor eszköz nélkül kell kitalálnod, milyen anyaggal is dolgozol, és nem árt, ha pontosan tudod, milyen igénybevétel várható, milyen hozaganyagot kell szerezned, hogy hozza a gyakorlatban felmerülő követelményeket, és ne okozzon semmi meglepetést.
Ha itt tartasz, akkor tényleg te vagy az, akit keresnek, és aki (értelmes határokon belül) megmondja, mennyiért hajlandó szóba állni egy munkáltatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!