Mit lehet tenni, ha a HR-es azért nem vesz fel, mert szerinte túl régóta vagyok munkanélküli?
Azzal indokolta, hogy fél éve volt utoljára munkám és az se volt hosszútávú.
Elkérte az egészségbiztosítási igazolványom és alaposan átnézte és kérdéseket tett fel a bejegyzésekkel kapcsolatban. Jó pár indiszkrét kérdést feltett, ami kínos volt.
Ráadásul másodjára csak azért hívott be, hogy elutasítson plusz még 2 órát meg is váratott. Feleslegesen raboltam az időmet. Ezt roppant gusztustalan volt részéről.
Egy HR esnek tudnia kéne, hogy vannak körülmények, amikről nem tehetsz. Ha kiléptél, oka volt. Ha kirúgtak annak is. Annak is hogy nincs egy ideje, és egy hr esnek tudnia kell, hogy megeshet, hogy leépült a cég, és keresed a helyed.
Senkinek sem érdeke ugrálni, pláne ha talál olyat, amit szeretne csinálni. Nekem most szakmai volt,első hónapban pénzhiány miatt kiraktak, nem tehettem róla.
Átlag keresés fél évig is tarthat, de van hogy több. Egy hr es legjobb esetben tudja mi van a világban, netán az adott szakmához, amihez keres embert koze is van.
Persze ha van papírja valakinek, nem biztos hogy érti is amit csinál. Engem is küldtek el nagyon ocsmányul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!