Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hova érdemes kimenni dolgozni?

Hova érdemes kimenni dolgozni?

Figyelt kérdés

Eléggé elrontottam az életem, ezért sürgős. Elvileg most, a nyáron fogom megszerezni a második felsőfokú végzettségemet, és elvileg egy jó területre is "kerülnék", de annyit úgy sem tudnék keresni, hogy utolérjem magam. Tavasszal 28 leszek és még egy lakásom sincs, otthon élek, pont ezért lenne fontos egy olyan melót keresni, amivel egyrészt megteremthetem az egzisztenciám, másrészt támogathatom a családom. Így nem marad más, csak külföld, akár kétkezi, " alja" munkák. Mit ajánlanátok? Angolul beszélek.

Köszönöm!

28 F

2017. febr. 11. 19:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát

16 & 17

Lehet, hogy bunkó kérdés ne haragudj miatta, de szerintem ez az, ami igazán sokat mond. Ha jól értem, te összesen 7x7 hónapot voltál. Konkrétan mennyi jött így össze? (Ha nem akarod leírni nyilvánosan, üzenetben is válaszolhatsz.) Bocs, hogy ezt így megkérdezem, de számomra ez jellemzi igazán a dolgot...

2017. febr. 13. 20:17
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem titok, mert legális 😀.

45 honapot voltam ebből 35-t ketten párommal.

Havi átlag netto 2000 eurot tettem félre, de kb a felet az itthoni kiadasokra is forditottam. igy kb 13-15 millióról beszélünk nagyságrendileg .

2017. febr. 13. 21:06
 23/24 A kérdező kommentje:

Hű, a mindenit! Gratulálok!

Köszönöm a válaszod! Nem tudom, mennyire aktuális még, illetve vannak-e kapcsolataid, de ha nem probléma, néhány hónap múlva lehet, hogy keresni foglak ezzel kapcsolatban...

2017. febr. 13. 21:21
 24/24 anonim ***** válasza:
ok. Vannak , elég sokszor keresnek embereket így tavasszal meg nyárra is helyettesiteni.
2017. febr. 13. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!