Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kérjek ezért?

Mennyit kérjek ezért?

Figyelt kérdés
Csináltam egy facebook oldalt, az a lényege, hogy élő szavazásokat indítok rajta. (Direkt erre a célra létrehozott magyar oldalt még nem is látam). Valaki azt írta, hogy ha csinálok neki is ilyet az oldalára, akkor fizet érte, de fogalmam sincs, hogy az ilyesmi "munkákért" mennyit kérnek el. Alkalmanként kellene egyet-egyet csinálni, mennyit kérjek egyért? Azért elég bonyolult és macerás egy videó, ráadásul addig a gépnél kell, hogy üljek, míg fut élőben. Elég nagy marketing fogás is és kevesen tudják megcsinálni. :)

2017. febr. 10. 13:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul egy cégről van szó nem magánszemélyről.
2017. febr. 10. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Cégnek beszámlázva bruttó 8-10e forintot simán el lehet IT szolgáltatásért kérni - főleg ha ahogy állítod nem egy kommersz, bárki által kivitelezhető dolog.

Aztán azt te tudod, hogy ez neked 8, 16 vagy 200 órádat emészti fel.

2017. febr. 10. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
természetesen ÓRÁNKÉNT bruttü 8-10e forintot értettem.
2017. febr. 10. 13:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :)
2017. febr. 10. 13:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Motorokat árulnák, szóval nem is egy szegény cég egyébként.
2017. febr. 10. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!