Mik azok a szakmák amik ma keresettek, és könnyű bennük elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
és mondjuk jól fizet.2010. máj. 7. 20:59
1/10 anonim válasza:
Ami manapság keresett szakma: Kőműves, Hegesztő, Ács, Állványozó és még vannak. Azért lehet mondani, h könnyű az elhelyezkedés, mert kevés van kőművesből, hegesztőből, stb. A fizetést nem tom.
20/L
2/10 A kérdező kommentje:
Na igen, csak sajnos ezek engem nem igazán érdekelnek az a gond:S Köszi a választ.
2010. máj. 7. 21:09
3/10 anonim válasza:
akkor menj gépésznek(ha van hozzá esetleg tehetséged)
4/10 anonim válasza:
kőműves könnyen elhelyezkedik? Ez a mai magyar haldokló építőiparban van?
5/10 anonim válasza:
Gyógymasszőr? Sportmasszőr?
személyi edző:D
6/10 A kérdező kommentje:
Gépészethez nem igazán tehetségem (nem fekszik a rajz, mechanika stb.)
Igazából az informatika ill. mobilinformatika érdekel, csak most egy véletlen folytán logisztikát tanulok amit nem nagyon szeretek, és nem tudom mit kezdjek.
2010. máj. 7. 21:28
7/10 anonim válasza:
amennyiben informatika alatt a játékok érdekelnek nincs esélyed hogy könnyen helyezkedj...informatikusnak csak olyan menjen aki tudja mit akar vele kezdeni
8/10 anonim válasza:
Informatikával jól lehet keresni, csak mostanában telítődik a piac. Szóval mire kitanulod, nehezen helyezkedsz el vele. De a logisztikával mi a baj? Úgy hallottam, hogy a ilyen szempontból egy szuper szakma.
9/10 A kérdező kommentje:
Informatika alatt konkrétan a játékok érdkelnek a legkevésbé, játszani is ritkán szoktam, sokkal inkább a hardverek, szoftverek, hálózatok stb. érdekelnek. A logisztika (raktáros) szakma pedig nem gondolom h annyira tetszene ill. kétségeim vannak affelől is h munkát hogy találok benne. Itt pl. az utolsó válaszoló egy logisztikus, és ő sem írt sok jót. Egyébként nem alapszakon vagyok csak FSZ-en.
2010. máj. 7. 22:33
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi az elősző válaszomban az ITT után elfelejtettem ezt linkelni: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
2010. máj. 7. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!