Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha konkurenciánál szeretnék...

Ha konkurenciánál szeretnék bepróbálkozni, hogy vegyen át, akkor mi a protokoll?

Figyelt kérdés

Ez egy igen exotikus műszaki terület, vagyis igazából nem nagyon speciális ágazata a gépiparnak, de azon belül egy nagyon kevés cég által képviselt terület.

Europában 4-5 gyár csinálja ezt a terméket, és magyarországnak is van sajátja, de eléggé a végét járja a romboló kapitalista szemlélet miatt (=az utolsó téglát is magánvagyonná alakitani)...

Magyarországon van a nagy német konkurenciának fióktelepe, tehát gyártásuk nincsen, csak jobbára szerviz szolgáltatások és oda szeretnék átmenni ugy, hogy én itt tervezési résszel foglalkoztam inkább.

A 1-2 ember már átment, igaz melósok, de jellemzően 3x-os fizetést kaptak ott ugyanarra a munkára, mint amit itt csináltak. És hát sokkal jobb körülményeket is.

2017. febr. 7. 11:41
 1/7 A kérdező kommentje:
kieg.: van épitő jellegű kapitalizmus is.,..
2017. febr. 7. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Modoros Manci, az nem exotikus, hanem egzotikus. Ha már majomkodsz, legalább helyesen tedd!
2017. febr. 7. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire tudvalévő, h a végét járja a jelelegi, nem fognak csodálkozni, ha jelentkezel, és pozitívan, ambíciózusan ajánlod magad. Mivel hasonló területen dolgozol, sima előnnyel indulsz. Egy sikeres cégnél akarsz tanulni és dolgozni, ennél jobb ajánlólevél nem kell.

Nem leszel áruló, ha leszállsz a döglött lóról. Csak idejében tedd, nehogy elhappolják a helyedet. Most!

2017. febr. 7. 12:36
 4/7 A kérdező kommentje:

hát igazából ennél a cégnél nincs más tervező, tehát nincsen konkurenciám...azt lehet mondani, hogy jelenleg az egész országban csak én foglalkozom ezzel tervezőként :(

nem nagy cégekről beszélünk egyébként sem...gépipari vállalkozások max 40-50 fővel.

2017. febr. 7. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
angolul exotic, nekem innen ragadt meg a szó.
2017. febr. 7. 13:06
 6/7 A kérdező kommentje:

de most ilyen esetben az emailes jelentkezés nem pálya?

személyesen kellene odamenni? Vagy felhivni?

2017. febr. 7. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Elküldöd aznap, amikor személyesen be is viszed. Találkozhatsz a leendő vezetőddel, megnyerően bemutatkozol, kezébe nyomod. Ezért több példány is lesz nálad, szépen összefűzve, azonnal olvashatóan, rápillanthatóan. Majd sétálsz tovább a HR-re.

Én elhiszem, h digitalizált világban élünk, de egyelőre nem lettünk robotok, akik csak emileket tudnak olvasni. Kell a fellépés és a kézfogás, ez jobban megmarad a másik emberben. És te is szétnézhetsz, másodjára már ismerni fogod a helyet.

2017. febr. 14. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!