Van sok olyan ügyvéd aki napi pár százezer vagy akár 1 milliót is képes keresni?
Figyelt kérdés
Az ilyeneknek ügyvédi irodájuk van akik ennyit keresnek?Vagy iroda nélkül is lehet ennyit?2017. febr. 5. 18:18
1/4 anonim válasza:
Néha keresünk napi százezreket. Például aznap, amikor aláírnak nálunk egy ilyen ügyvédi munkadíjú ingatlan adásvételi szerződést.
De ez nyilván nem minden nap van!
Olyan meg nincs, hogy ne lenne irodája egy ügyvédnek. Fel se vesznek a Kamarába, ha nincs iroda, ezt mégis, hogyan gondolod? A földön ülünk az utcán, vagy mi?
2/4 A kérdező kommentje:
Egy évbe van 200 milliós haszon egy ügyvédnek van olyan?
2017. febr. 6. 18:28
3/4 A kérdező kommentje:
Jó nem tudtam nem kell nekem állni hogy van iroda honnan tudtam volna!Naa!Amugy 200 milliós haszon van egy ügyvédnek?
2017. febr. 6. 18:29
4/4 anonim válasza:
Több is, akár milliárdok is. Dollárban! Meg a méhészeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!