Coloplast Nyírbátor vélemények? Dolgozik valaki innen ott?
Egyenlőre csak érdeklődök :) A kérdésben már kifejtettem mire vagyok kíváncsi :)
Azt hogy hol van én is tudom :-D
Jelenleg "operátorokat" keresnek, kevés az ember. Az itt dolgozók már kapják a bónuszt, aki közvetítőn keresztül van, az nem kapja. A bónusszal, és a három műszakkal kijön most olyan 180-200e ft nettó, a közvetítősöknek jó, ha 130e ft nettó megvan ugyanezért a munkáért. A túlórával szeretnek játszani, és előadni, hogy "kötelező", holott nem az, főleg nem egy közvetítősnek.
A konyha nagyon jó általában, viszonylag olcsón lehet enni minden nap főtt ételt. A kávéautómaták ingyenesek.
Részlegtől és műszaktól függ, hogy milyen a munka, és a vezetőség.
Technikusnak már egy középfokú villanyszerelői végzettséggel felvesznek, ha a tesztet sikeresen megírod, de operátornak lenni ... hát szívás. Főleg ha "papíros" vagy, akinek "csak papírmunkát" kellene végezni aznap...
Aki papírozik, az mindenesség válik az emberhiány miatt.
Ezt szó szerint kell érteni. Egész nap nem nagyon van megállása, és 4 munkakör feladatába csöppen bele. Meg lehet csinálni, de szívás, és rutin kell hozzá.
Amit nem szeretnek elmondani, hogy amikor odakerülsz, akkor rögtön fel kell készülnöd egy hét alatt egy tesztírásra az alapszabályokból.
Aztán még két hét egy gép betanulása, hogy egyáltalán használható legyél.
Ha ez megvan, akkor tudsz gépen dolgozni.
3-6 hónap, mire átvesznek állományba - akkor már -a környékhez képest- elfogadható a bér, nem jellemző, hogy Nyírbátorban 180-200e ft-ot keressen valaki, máshol. Sokan ezért maradtak itt, mert "szívás ugyan a meló", meg "szemetek ugyan a főnökök" de jól fizet ehhez a környékhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!