Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan álláskereső portált,...

Olyan álláskereső portált, facebook oldalt keresek ahol feltüntetik a konkrét fizetést. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Arra gondolok ahol leírják mennyi ténylegesen a bruttó/nettó órabér,nem annyival bökik ki az ember szemét hogy "versenyképes fizetés".

2017. febr. 4. 00:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Itthon még gyerekcipőben van a kapitalizmus, ráadásul a gusztustalan Keleti-Európai mentalitással ha tudod, hogy egy melletted ülő ember többet keres nálad, egyből megy a másik kinézése meg a követelőzés.
2017. febr. 4. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Megnéztem a kedvedért 10 képzettséget igénylő munkát Németországban, különböző szektorokban, különböző oldalakon és 9-nél kint volt. Nekem ez nem a "nem teszik közzé" definíciója.
2017. febr. 4. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

"Nekem az egész USA, Kanada és Nyugat-Európa eléggé külföldnek tűnik"

Olyan sem létezik, hogy Nyugat-Európa... Ahogy korábban elmondtam vannak ORSZÁGOK ahol így megy, vannak ORSZÁGOK, ahol máshogy... A világ nem egységes, hogy van Mo, és mindenhol máshol másként csinálják

2017. febr. 4. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
33%

Értem. Semmi nem létezik Magyarországon kívül, ami viszont szerinted egy homogén massza. De, ha véletlenül valamelyik álláshirdetésnél kiírják(igazán ritkán, de megtörténik) a bérsávot, akkor gondolom már Magyarország sem fog létezni.

Egyszerűbb lenne, ha felcsapnál egy térképet az álértetlenkedés helyett.

2017. febr. 4. 13:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Arról beszél a "külföld nem létezik" válaszoló, hogy végtelenül egyszerűsítő érv ez, hogy külföldön kiírják. Ilyen értelemben nincs, hogy külföld. Egyes országok, iparágak, cégek vannak, van ahol szokás megadni nyíltan, hogy mennyit kínálnak a munkavállalóknak, van ahol nem. Ha te azt mondod, hogy külföldön az orrára kötik ezt mindenkinek, az azt jelenti, hogy a világon MINDENHOL, ami természetesen nem igaz.

Nekem csak pályakezdőként volt ezzel kicsit problémám, hogy mit mondjak, mennyi az annyi, de pár hónap-év után ha az ember a saját szakmájában nem tudja reálisan belőni a bérigényeket, akkor ott bizony hatalmas probléma van.

2017. febr. 4. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!