Olyan álláskereső portált, facebook oldalt keresek ahol feltüntetik a konkrét fizetést. Létezik ilyen?
"Nekem az egész USA, Kanada és Nyugat-Európa eléggé külföldnek tűnik"
Olyan sem létezik, hogy Nyugat-Európa... Ahogy korábban elmondtam vannak ORSZÁGOK ahol így megy, vannak ORSZÁGOK, ahol máshogy... A világ nem egységes, hogy van Mo, és mindenhol máshol másként csinálják
Értem. Semmi nem létezik Magyarországon kívül, ami viszont szerinted egy homogén massza. De, ha véletlenül valamelyik álláshirdetésnél kiírják(igazán ritkán, de megtörténik) a bérsávot, akkor gondolom már Magyarország sem fog létezni.
Egyszerűbb lenne, ha felcsapnál egy térképet az álértetlenkedés helyett.
Arról beszél a "külföld nem létezik" válaszoló, hogy végtelenül egyszerűsítő érv ez, hogy külföldön kiírják. Ilyen értelemben nincs, hogy külföld. Egyes országok, iparágak, cégek vannak, van ahol szokás megadni nyíltan, hogy mennyit kínálnak a munkavállalóknak, van ahol nem. Ha te azt mondod, hogy külföldön az orrára kötik ezt mindenkinek, az azt jelenti, hogy a világon MINDENHOL, ami természetesen nem igaz.
Nekem csak pályakezdőként volt ezzel kicsit problémám, hogy mit mondjak, mennyi az annyi, de pár hónap-év után ha az ember a saját szakmájában nem tudja reálisan belőni a bérigényeket, akkor ott bizony hatalmas probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!