Most akkor mennyi a közmunkás fizetés?
Arról volt szó, hogy 2017-re emelik a közfoglalkoztatottak bérét, de a fizetésemen egy forinttal sem látszik ez..
Most akkor megvárják, hogy leteljen az egy év határozott munkaviszonyi szerződés (ami február 28-én ért véget), és a következő megkezdett 1 évtől (ami március 1) fognak emelni?
Durván 53500 lesz a fizu, de már a februárban kapott fizudban meg kell látszódnia.
Nem írtatok alá mostanság papírokat hogy változik a fizu?
Kérdező,mégis mire gondolsz,?
álmodozol?
A mindenkori kormánynak nem érdeke a közmunkások bérének emelése, mivel az nem teremt, nem kapcsolódik, érdemi piaci, munkahelyekhez,
ezt nyiltan kijelentette az illetékes államtitkár et. még 2016-dec.ben.
Egyébként aki nem tudná, márc. 1.től mintegy 120fő, közmunkástól válnak meg, pénz hijján, országosan leépítik, a közmunkások számát, mert a rendszer nem fenntartható, sokba került eddig is.
Ez egy másik infó, de sajnos igaz.
Sándor
Ez már biztos? 120E/fő off? Esetleg link? Bár igaz nálunk már kérdezték ki van 25 év alatt...
hozzászólónak.. az 53500ft/nettó, reális összeg, ugyanis 3%ot emeltek, 2017-ben,
Nekem 106500Ft.lett a bruttóm, de csak azért mert vill.szer.karbantartóként vagyok foglalkoztatva,a liget fürdőben.
Ez márc.tól sajnos változhat, ugyanis a fürdő veszteséges, alig van bevétele, és ki tudja a kormány hivatal, tudja e fizetni, támogatni öket, maradt e pályázati pénz?
A 120ezret ki mondta neked? Ez hülyeség, min.béres nem kaphat annyit.
Egyébként üsd be a google-ba, közmunkabér 2017,év.
Ennyi..
Sándor
Erre reagáltam
"Egyébként aki nem tudná, márc. 1.től mintegy 120fő, közmunkástól válnak meg, pénz hijján, országosan leépítik,"
Gondolom te is száz-húszezer főre gondoltál azért írtam, tehát nem fizetés a 120E.
Tehát erre vonatkozott az előbbi kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!