Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most akkor mennyi a közmunkás...

Paradicsom31 kérdése:

Most akkor mennyi a közmunkás fizetés?

Figyelt kérdés

Arról volt szó, hogy 2017-re emelik a közfoglalkoztatottak bérét, de a fizetésemen egy forinttal sem látszik ez..

Most akkor megvárják, hogy leteljen az egy év határozott munkaviszonyi szerződés (ami február 28-én ért véget), és a következő megkezdett 1 évtől (ami március 1) fognak emelni?

#fizetés #közmunka #bér #bér emelés
2017. febr. 3. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Durván 53500 lesz a fizu, de már a februárban kapott fizudban meg kell látszódnia.

Nem írtatok alá mostanság papírokat hogy változik a fizu?

2017. febr. 4. 09:02
 2/8 Sándor G ***** válasza:

Kérdező,mégis mire gondolsz,?

álmodozol?

A mindenkori kormánynak nem érdeke a közmunkások bérének emelése, mivel az nem teremt, nem kapcsolódik, érdemi piaci, munkahelyekhez,

ezt nyiltan kijelentette az illetékes államtitkár et. még 2016-dec.ben.

Egyébként aki nem tudná, márc. 1.től mintegy 120fő, közmunkástól válnak meg, pénz hijján, országosan leépítik, a közmunkások számát, mert a rendszer nem fenntartható, sokba került eddig is.

Ez egy másik infó, de sajnos igaz.

2017. febr. 4. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Pedig kellett volna emelkednie, abban az esetben nem látszódik, ha elfelejtették módosítani vagy későn módosították, tavalyelőtt így jártam, akkor a februári fizetésemben kompenzálták, megkaptam a januárra járó pluszt is. Kérdezz rá bent.
2017. febr. 4. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Sándor

Ez már biztos? 120E/fő off? Esetleg link? Bár igaz nálunk már kérdezték ki van 25 év alatt...

2017. febr. 4. 20:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Rákérdezek, köszönöm mindenknek a válaszát.
2017. febr. 4. 23:36
 6/8 Sándor G ***** válasza:

hozzászólónak.. az 53500ft/nettó, reális összeg, ugyanis 3%ot emeltek, 2017-ben,

Nekem 106500Ft.lett a bruttóm, de csak azért mert vill.szer.karbantartóként vagyok foglalkoztatva,a liget fürdőben.

Ez márc.tól sajnos változhat, ugyanis a fürdő veszteséges, alig van bevétele, és ki tudja a kormány hivatal, tudja e fizetni, támogatni öket, maradt e pályázati pénz?

A 120ezret ki mondta neked? Ez hülyeség, min.béres nem kaphat annyit.

Egyébként üsd be a google-ba, közmunkabér 2017,év.

Ennyi..

2017. febr. 5. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Sándor

Erre reagáltam

"Egyébként aki nem tudná, márc. 1.től mintegy 120fő, közmunkástól válnak meg, pénz hijján, országosan leépítik,"

Gondolom te is száz-húszezer főre gondoltál azért írtam, tehát nem fizetés a 120E.

Tehát erre vonatkozott az előbbi kérdésem.

2017. febr. 5. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Sándor: Nálunk eddig úgy van, hogy minden marad a régiben, marad mindenki.
2017. febr. 6. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!