Túl nagy kérés egy munkahelyen, hogy hangtalan egérrel dolgozhassak?
Mérnök végzettségem van, tehát elég sokat kell kattingatni, akkor muszáj nekem hallgatni egész nap a kattogást? Nem drágább egy olyan egér, ami nem kattog hangosan...
Vagy ilyenkor a főnök nem fogja hallani, hogy ki mennyire dolgozik? Vagy esetleg rákap a többi dolgozó is és mindenki hangtalan egeret fog kérni?
OMG man, az összes új egérnél hallod a kattanást, mikor már nem hallod azt jelenti életciklusa végét éli, beakad a gomb nyomod de nem tudod excelben a kijelőlést normálisan csinálni... Ekkor veszel új egeret, ami ismét kattogni fog 30 0000 000 - 100 000 000 kattintásig.
Nálam pont az a gond sokat dolgozok vele és ez a mennyiség max néhány hónap alatt összejön, majd a 10 perces feladatot már csak 40 alatt tudom vele elvégezni, de nem kapok újat, vehetek saját pénzből.
First World Problem :)
En is mernok vagyok, de meg soha nem tunt fel hogy kattog az eger, de hogy most mondod? :)
Veszel egyet magadnak aztan azt hasznalod.
haha, szerinted jó szemmel nézni a cég, hogy partizán akcióban önhatalmúan modositom a hardvert? :D
megvenném én magamnak, csak kérdés, hogy hagynák e használni...
egyébként nagyban gyorsitja a munkát, ha van 5 gomb az egéren és egyikre a WIN+D kombinációt csinálja a másik meg ESC
Ha erre a két kombinációra van gomb az egéren, az nagyon sok felesleges kattingatást és egérmozgatást sporol meg nekem.
De persze gondolom ez is csak egy first world problem, ha az ember hatékonyabban akar valamit csinálni...
iylen erővel oda lehetne dobni a mérnöknek meg mindenkinek 800x600 felbontásu képernyőket, aztán küszködjenek azzal...
"de nagy cégeknél is megengednék ezt?"
Multinal dolgozom, megengednek.
láttam egy álláshirdetést, sajnos infósat, tehát nem szakterületem, és ott le volt irva, hogy "nálunk hangtalan egérrel is dolgozhatsz"
ha ezt külön megjegyzik, akkor nem mindenütt lehet erre lehetőség :D
Vagy csak nagyon poénosnak akartak tünni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!