Villamos muszaki elokeszito mernokkent mennyire lehet feljebb jutni az ido soran?
bocs, a netto szó kimaradt nálam :)
bruttó 350 egy kezdő fizetés multinál
6-8 év tapasztalat mérnöknek mifelénk 550-850 bruttó, de én gépész, quality vonalon ismerem az "árakat"
meg ugye multi, kkv-nál lassabban mennek dolgok
Ez szerintem teljesen egyéni dolog, ami erősen függ attól, hova kerülsz, melyik céghez, cégen belül ki alá, mennyire látnak benned potenciált, mennyire csinálod jól a dolgokat.
Én is hasonló pozícióban vagyok, most emelték 350-re amit kézhez kapok, 1 év munkaviszony után. Ismerősöm ugyanebben a pozícióban 250-et kap.
És nálunk van több projektvezető, van amelyik inkább személyes csicskásaként tekint az emberre, míg van olyan, aki próbál ösztönözni hogy minél inkább önállósodj és akár előrelépj.
Szerintem olyan 5-6 év után ha elég jó kapcsolati rendszert épít ki valaki akkor lehet projektvezető, ott van aki magas fizetést kap, van aki meg részesedést a hozott munkái alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!