Hány órát dolgozol egy héten, és milyen jellegű a munkád? ( fizikai/szellemi tevékenység-e )
Figyelt kérdés
Én egy héten öt napot, és egy nap tizenkét órát dolgozok.
Fizikai munka.
2010. máj. 6. 21:23
11/15 anonim válasza:
Egy jó tanács!
Ne végezd el az otthoni melót is, csak azért,mert nő vagy!!!
12/15 anonim válasza:
én minden hétköznap 10 órát, szombaton 8 órát dolgozom. Vasárnap általában szabad. szellemi mukát végzek
13/15 anonim válasza:
Heti 5 nap, napi 8 óra. Néha túlórázni kell, de azt visszakapom időben. Könnyű fizikai munka, sok állás, sok ülés (autóban).
14/15 StephanieXx válasza:
Van 18 óra fizikai/szellemi
és körül-belül 40 óra fizikai.Két munkahely.
15/15 anonim válasza:
Szia!
En napi kb. 8 órát dolgozom, szellemi munka. Néha hétvégén is. Én osztom be az idömet, tervezem a hetemet.
Szeretem amit csinálok.
Szerintem a munka terén az a kérdés, hogy mennyire van tisztában az ember önmagával, mert vannak lehetöségek, ahol az akarat, a kitartás, szorgalom, céltudatosság számit, a többi meg megy magától mert - nonáné - tesz érte az ember.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!