Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » NGM-nél dolgozni jónak számít...

NGM-nél dolgozni jónak számít állami szférán belül?

Figyelt kérdés
Pl.pénzügyi refetensként? Milyen az interjú, fizu?
2017. jan. 30. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem ott dolgozom, de bértábla alapján kapod a fizetésedet, azt nem alkudod, hanem annyi és pont.

Voltam már állami intézmény interjúján, nem volt valami magas az elvárásuk, az NMG minisztériumról sem hinném, hogy nagy szakmai királyok dolgoznak ott.

De amúgy mit jelent, hogy "jónak számít"? Referensként szinte mindegy melyik minisztériumban dolgozol...

2017. jan. 31. 08:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Állami szférán belül gondoltam, jobb-e esetleg a minisztériumnál? Hallottam, van, ahol eltérnek bizonyos százalékkal a bértáblától...
2017. jan. 31. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, igen, minisztériumokban nem feltétlenül vagy köztisztviselő. A kormánytisztviselők magasabb "kategóriába" tartoznak. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy a referensek azok-e. Interjún úgyis elmondják.
2017. jan. 31. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!