Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megmaradási célprémium a 6....

Megmaradási célprémium a 6. hónapban? Tényleg itt tartunk? Droidmeló egyébként

Figyelt kérdés

És még mondja valaki hogy betanított szaktudást nem igényló munkára droidokat akármennyit lehet találni.

Üdítőipari cég szalagmunkásokat keres bőven nem minimálbérrel szaktudás semmi se kell, betanítják bárki mehet. Mégse nagyon mennek aki meg megy az is lelép hamar.

Olyan a hiány hogy a legújabb találmánya a cégnek: megmaradási célprémium a 6. hónapban!

Vagyis, aki a 3 hónapos próbaidejét követően még legalább 3 hónapot marad és megéli a 6. hónapot céges dolgozóként és nem megy el, az 1 havi pénzt kap pluszban célprémiumként. Mindezzel a cég célja bevallottan az hogy legalább 6 hónapig meglegyen a munkaerő.

Hosszú távra már nem is tervez a cég, már annak is örül ha adott ember pár hónapot kihúz.

Itt tartanánk?ÉS ez nem kvalifikált munka ez droidmeló.

Mi lenne ha a cégnek mérnök kellene?

2017. jan. 30. 11:57
 1/4 anonim válasza:
Ilyen hol van? Droidmelót keresek, de félek, hogy nem vesznek fel, mert van 2 diplomám, felsőfokú nyelvvizsgám, meg most épp egy egyéni vállalkozásom, ami nem kényszervállalkozás, hanem szépen megy, jól megvagyok belőle anyagilag. Csak épp nincs kedvem ezek egyikét sem csinálni. Vállalkozni is azért kezdtem amúgy, mert halálosan untam a karrierépítést meg az egyéb ökörségeket. De ugye marhára unom ezt is csinálni. Teljesen egyszerű droidmunkára vágyom, ami után minden nap hazamehetek, és a következő műszakig nagy ívben tehetek minden melóval kapcsolatos dolgokra . A pénzt is magasról leszarom. És nem hiszik el!! Sehol sem :D Hol van ilyen munkahely? Én nem lépnék le fél év után!
2017. febr. 4. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

"Én nem lépnék le fél év után!"

Duma. (meg kamu is) Nem fél év jó ha fél hónapig kihúzod ott és nem (csak) a pénz miatt.

2017. febr. 4. 18:12
 3/4 anonim válasza:
Toltam már gyárban hónapokig. És élveztem. A lelépés oka? fú nehogy már ennyi diplomával gyárimelós legyek. Egyáltalán nem a pénz meg a szar munkakörülmények miatt léptem le. Miért, mi a gáz ezzel a hellyel? Miért lépnek le onnan?
2017. febr. 4. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
troll
2017. febr. 5. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!