A Magyar Posta miért nem kézbesít Ajánlott leveleket Pénteken?
Vagy ez csak helyi "dolog" lenne?
Ma jártam úgy 3-szor idén, hogy egy fontos csomagot kellett volna átvennem. A sima levelek/csekkek megérkeztek amikor szoktak (reggel 8.00-8.30 között) viszont a csomag (ami levél méretű) nem. Délután 14 óráig vártam és elmentem a helyi Postára ahol azt az információt kaptam, hogy a csomagot már reggel felvette az egyik biciklis Postás, szóval az, aki a sima leveleket viszi. Viszont ő nem adta át, értesítőt sem kaptam.
Ez miért van? Ha valaki azt felveszi, akkor miért nem szállítja le?
nálunk ma is jött....
engem az idegesít,hogy ha nincs csengőd, csak írja a papírt és mehetsz érte a dolgaidért.... be sem kiabál még akkor sem ha kint áll a kocsi... van ahol bekiabál pl anyuéknál otthol, de itt ahol lakunk nem.... nem tudom mi értelme van, hogy inkább visszaviszi....
Hát én se.
Úgy már jártam, hogy mire leértem az ajtóig (pedig nincs messze és direkt siettem is) már el is ment, egy fél percet sem állt az ajtó előtt.
A mai viszont azért furcsa, mert ha már a külső ajtón bejön (egy kis lakótömbről van szó) és bedobja a leveleket a postaládába akkor az attól 3 méterre lévő ajtón már igazán be lehetett volna csengetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!