Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Eddig hányszor váltottál...

Eddig hányszor váltottál munkahelyet, mi volt az oka és hány éves vagy?

Figyelt kérdés

2017. jan. 27. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

47 éves

1./ 3 év, több pénzért.

2./ 27 év, csődbe ment a cég.

3./ 3 éve a mostani, nagyon stresszes ugyan, de - mivel a meló nagyon tetszik - ezért vettem "leszarom" tablettát. :)

2017. jan. 28. 06:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Leépítés.

2. Nem fizettek ki.

3. Szükségmegoldás volt, hosszú távon nem lehetett vállalni, nehéz volt bejárni a távolság miatt.

4. Külföldi munkahely, németország. Ismét nem fizettek ki, hülyének néztek, azzal vádaskodtak, hogy lassan nyírom a füvet(nem futva).

Hazajöttem Magyarországra, ezzel rendeződtek az anyagiak, most a hobbimból élek.

43F

2017. jan. 28. 08:02
 13/14 anonim válasza:

34N

1. Az elvégzendő munka mennyisége és nehézsége csak nőtt, míg a fizetés nem.

2. nem az lett a főnököm, akit ígértek, és akivel interjúztam, hanem egy nekem nem szimpi srác, akire szakmailag se tudtam felnézni

3. kirúgtak próbaidő letelte előtt 2 nappal

4. nem jöttem jól ki a főnöknőmmel. 35 éves körüli, hisztérikus nő volt, aki nem bírt maga mellett más nőket elviselni, open officeban jeleneteket rendezett, felmondtam

5. főnökömet, kollégáimat a fajfentartáson kívül semmi se érdekelte, felmondtam.

6. a mostani helyemről is legszívesebben felmondanék. A főnöknőm egy 45 körüli nő, nem bírja magát túltenni azon, hogy más nők is léteznek rajta kívül. Folyton irigykedik, faggatózik, negatív megjegyzéseket tesz a szemembe a kinézetemről.

2018. júl. 20. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:

1. Szakmailag tökéletes, érdekes munka, de a kollégák furák voltak a főnök meg állandóan cseszegetett, nem egyszer nyilvánosan megalázott, többször szóváltásba keveredtünk. Végül közösen döntöttünk úgy, hogy mindenkinek jobb lesz, ha különválunk.

2. Nagyon jó hangulat, jófej kollégák, családias légkör, de szakmailag kissé alacsonyabb rendű meló, mint amire vágytam és ennek megfelelően a bér is elég szerény volt, ráadásul egy eléggé monopol szegmense a piacnak, ahová ha beragad az ember nem nagyon tud majd később sehova továbblépni, így a karrierem érdekében felmondtam.

3. Mostani munkahelyem szakmailag színvonalas, kollégák jófejek, fizetés se rossz, de nem érzem valahogy annyira a magaménak azt a témát amivel foglalkozunk illetve sok logikátlanságot, fejetlenséget látok a cég működésében, ami frusztrál. Valószínű nem innen fogok nyugdíjba menni, de pár évig még szerintem maradok.

33F

2018. júl. 21. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!