30 év tanári tapasztalattal nettó 200e Ft fizetés kevés vagy sem?
Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 21:34
1/16 anonim válasza:
Nem vagyok tanár, de szerintem elég kevés. Csak kérdés, hogy kapnál-e többet?
2/16 anonim válasza:
30 év kőműves szakmába nettó 210E az jó?akkor cserélj velem s megtudod hogy milyen jó az a 200E a tanári fizetésnek.!
3/16 anonim válasza:
Ha úgy nézzük, hogy ennyi vagy kevesebb tanulással egy programozó kezdőfizetésként kap ennyit, akkor kevés. Azért nem mindegy, milyen tanárról van szó. Középiskolai tanárról, aki érettségire készít, vagy napközis nevelőről. Meg aztán van, aki a 30 év tapasztalatával szarabb munkát végez, mint más 3 év tapasztalattal.
4/16 A kérdező kommentje:
Középiskolai biológiatanár vidéki megyeszékhelyen
2017. jan. 24. 22:09
5/16 anonim válasza:
Ha kevés, ha nem, közoktatásban nem fogsz tudni magasabb bért kialkudni, államilag meghatározott a fizu. Ugyanebből az okból más sulikban is pontosan ugyanennyit fizetnének.
7/16 anonim válasza:
Kifejezetten rossz. Semmire sem elég ennyi pénz.
8/16 anonim válasza:
Nézd szabolcsban ez a pénz elég sokat ér, de a fővárosban, vagy győr-mosonban szinte semmit sem ér, ha nincs házad.
9/16 anonim válasza:
Igen, ez a fizetés jó. Falun 50 ezerrel kevesebbet keresnél. Pedig ugyan annyit kell dolgoznod.
10/16 anonim válasza:
Ez relatív.
Nekem nagyon jó lenne. 30 éve dolgozom (pénzügyi-gazdasági vonalon) most jelenleg 235 ezer a bruttóm!
Ahol én lakom, többnyire ugyanezért a munkáért 150-180 ezer bruttót ígérnek, tehát jól meg vagyok fizetve! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!