Felkértek gyárban, hogy legyek minőségellenőr. Mennyire nehéz? Nehéz betanulni? Jobb mint a sor mellett állni?
Nem hinném, hogy nehéz lenne. Megkapod a laborszabályzatot, meg az etalonokat, aztán ahhoz képest kell szúrópróba szerűen időpontokkal dokumentálva elvégezni a vizsgálatokat és megírni a "jelentést".
Vagy ha valami nem jó akkor azonnal jelezni a sorvezetőnek, hogy állítsanak a gépsoron.
én voltam sori munkás is, meg meos is autógyárban. a soron rettentő monoton, mindig a darabszám a fontos, nem engedik ki pisilni az embert sokszor, viszont mivel a "legalja" munkát végeztem nem néztek ki emiatt a munkatársak. nem lehet a munkát elsusmákolni, mert ha nincs meg a te feladatod, akkor nem tud a soron következő hozzáépíteni a dologhoz, folyamatosan pörögni kell, nincs megállás. nőként fizikailag elég megterhelő volt autóüléseket szerelni, ezért is hagytam ott. itt jobb volt a társaság és a fizetésem is jobb volt.
meosként fizikailag nem volt olyan megterhelő a dolog, de ez is elég monoton tud lenni. én volt, hogy sokszor egyedül dolgoztam, nem volt kivel beszélgetni. oda kell figyelni nagyon, mert bár nem te csinálod a gyártást, de ha más elrontja és te átengeded a hibás darabot akkor téged vesznek elő. nem a gyár alkalmazottja voltam, hanem külsős cégé, ezért állandóan ment a piszkálódás, persze a soron levőknek nem tetszett a dolog, hogy fele annyi munkám van, bármikor kimehetek. sokszor nem is volt munkám, ezért napi 8 órában unatkoztam, de persze mikor olvasgattam, vagy telefonoztam jöttek egyből pattogni, hogy nem így megy ám ez, tessék dolgozni. itt a társaságból és a b**szogatásból lett elegem, a munkával (azon kívül, hogy unalmas) nem volt annyira problémám.
szerintem vállald el, jobb azért, mint a soron, és ha annál a cégnél maradsz a fizetés is több lehet. nem nehéz egyáltalán, csak oda kell figyelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!