Gyógyszertári asszisztensként könnyen el lehet helyezkedni Budapesten? Mennyi lehet kb a kezdő bruttó fizu?
Figyelt kérdés
Nem az expediáló asszisztensekre gondolok, hanem a sima gyógyszertári asszisztensekre.2017. jan. 23. 19:30
1/8 anonim válasza:
bruttó 140-160 e ft, alku tárgya.
2/8 anonim válasza:
#1 161 ezer a garantált bérminimum, annál kevesebbet nem adhatnak.
3/8 anonim válasza:
Ne hallgass az elsőre, és ne is tegyél fel itt semmilyen kérdést az oldalon, mert itt egy mérnöknek is megmagyarázzák, hogy 150 bruttó, mert irigyek.
Egyébként sógornőm nem rég kezdett, 200 nettóval meg kajacsekkel.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyit keres, de a hármast csak meg tudom erősíteni.
Itt mindenkit a bruttó 1XX ezerrel traktál a sok hozzánemértő.
5/8 anonim válasza:
Ajánlom, hogy kerüld el ezt az oldalt nagy ívben, ha ilyenről van szó... magyar rosszindulat kijön nagyon
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
6/8 A kérdező kommentje:
Én végzés után 2 héttel találtam 200 bruttó feletti munkát, csak kíváncsi voltam.
2017. jan. 24. 08:54
7/8 anonim válasza:
Az első jó nagy vesztes lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!