Második körön az állásinterjún a Laptopszakinál, pénzügyi teszt, vajon mi lehet?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam interjún pénzügyes pozícióra. Ha esetleg behívnának második körre, ott pénzügyi teszt lesz. Volt esetleg már valaki itt, vagy hasonló helyen? Vajon mennyit lehet ilyen pozícióra kérni havi nettóban?2017. jan. 19. 10:54
1/2 anonim válasza:
Nyilván számolások lesznek. A te szakmád, neked kell tudni milyen kérdések jöhetnek szóba. 1. interjún nem tisztáztátok a fizut?
A fizu függ a munkakörtől, hogy diplomád van-e vagy csak OKj-d, beszélsz-e nyelveket, hány év szakmai tapasztalatod van.
2/2 anonim válasza:
modern vállalati pénzügyek című könyvet bevágod, ha pénzügyes vagy tudod, hogy kb. nekünk az a biblia, az alap amit tudni kell, meg begyakorlod az excel függvényeket, akkor meglepetés nem érhet, talán egy kis számvitel, nem tudom mi a pontos pozíció amire mész
de ezt szerintem minden üzleti sulin elmondanak, ha ezt is tanultad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!