Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A szakmunkás minimálbér kire...

A szakmunkás minimálbér kire vonatkozik?

Figyelt kérdés

Raktáros, targonca és rakodógép kezelő a munkám, de azt mondják, hogy ez segédmunka nem szakma és ezért nekünk nem jár az emelés.

Hol lenne érdemes ennek utána olvasni, kérdezni? Előre is köszönöm.

2017. jan. 19. 07:11
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Most felteszed újra ezt a kérdést? Pár hete már feltetted... azóta nem tudtál senkit megkérdezni vagy mi? Ugyanazok az emberek vannak fent itt akik akkor sem tudták...
2017. jan. 19. 08:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Megnyugtatlak, hogy ezt én még nem kérdeztem sem itt sem más online felületen, tehát valakivel összekeversz!

Ámbátor ha már így megszólítottál, lenne pár gondolatom hozzád és a hozzád hasonló okoskodó, akiket embernek nem neveznék, inkább legyen élőlényhez!

Ez az oldal a nevében is benne van "gyakorikérdések" azon alapul, hogy olyan dolgokban amikről többeknek kérdése lehet megpróbál az online közösség révén segíteni az ő válaszukkal, válaszaikkal!

Tehát ha kettő vagy több hasonló témájú kérdéssel is találkozol az azért is lehet mert nem csak egy embernek lehet az a dolog egyértelmű!

Ha érdemben nem tudsz válaszolni akkor ne okoskodj Te barom mert arra senki nem kíváncsi!

Mivel ilyen sűrűn jársz itt, hogy minden kérdésre emlékszel ezt tudnod kellene! Hacsak nem pont ezért vagy itt mert otthon a kutya sem ad a szavadra és itt ismeretlenül megpróbálhatsz ki okítani másokat!

Rossz napot fogtál ki barátom mert amúgy is paprikás a kedvem a fent említett dologgal kapcsolatban amihez Te, te barom semmi érdemlegeset nem tudtál hozzászólni!

Tehát megkérlek az emberiség normálisabb része érdekében, hogy csak ahhoz merészelj hozzászólni amihez érdemben tudsz válaszolni, ne adj isten segítséget nyújtani!

Végezetül megkérlek ne válaszolj, hogy te milyen okos és segítőkész vagy úgy általában, mert az első hozzászólásoddal ezt már akkor megcáfoltad!

Részemről többet nem írok, csak áldom a sorsot, hogy személyesen nincs szerencsétlenségem ismerni Téged te...!

2017. jan. 19. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne haragúdj, ha megbántottalak... de a személyeskedést meg felejtsd el, mert nem belédrúgtam meg szidtalak, csak írtam egy dolgot... szerinted miért van keresője ennek az oldalnak is? De mindegy is, sok embernek egyszerűbb beírni a saját kérdését. Nem bántani akartalak, de te engem meg támadsz. Amúgy nem számít szakmunkásnak, arra jutottunk a másik kérdezővel is, mert ez nem szakiskola, hanem egy tanfolyam amin elvégzed. Ennyi az egész.
2017. jan. 19. 10:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, rá fogok keresni arra a kérdésre!
2017. jan. 19. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

itt tárgyaltuk, hogy miért is az vagy sem.

2017. jan. 19. 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,átolvastam.
2017. jan. 20. 07:58
 7/8 anonim ***** válasza:
szívesen, de láthatod, hogy kérdéses a dolog, de én arra hajlok logikailag, hogy nem szakmunka.
2017. jan. 20. 08:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is az a meglátásom, egyetértek! Érdekes a rendszer, hogy egyik oldalon azt haljuk kevés a jó szakember, míg a valóságban nem is tesznek semmit a változásért, de ez már más témakör. Köszönöm a segítséget,jó hétvégét!
2017. jan. 21. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!