Hogy tudnék bejutni egy szépségápolással foglalkozó céghez területi képviselőnek? (Kozmetikai végzettséggel is rendelkezem) Pl: Nivea, Unilever, stb.
És a jelentkezők kiválasztásánál CSAK a tapasztalat számít? Tapasztalat nélkül bejutni lehetetlen?
Nem dolgoztam még területi képviselőként, de nagyon szeretném magam kipróbálni ezen a területen.Kozmetikus végzettségem van.Kezdek elkeseredni nagyon, sok helyre jelentkezem, de egyszerűen nem sikerül munkát találnom. Valami tanács,akár önéletrajz küldéshez, akár bármiben? Területi képviselőknek állásinterjún mit kérdezhetnek?
Előre is köszöntem...
Kozmetikusi végzettség édes kevés diplomát kérnek mindenhol.
Jogsi, nyelvvizsga stb
Értem. Bár nem értek egyet a dologgal... Nem vagyok biztos abban, hogy egy diplomával rendelkező személy bármivel is jobban eltudná látni a rá bízott feladatot...
Az nekem természetes volt, hogy területi képviselőnek szükséges a jogosítvány...
De ez a diploma... ha nem jelölik ki a hirdetésben, hogy konkrétan diplomások jelentkezését várják, akkor nem tudom miért ne jelentkezhetnék a munkára egy érettségivel, kozmetikus végzettséggel...???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!