Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 160 ezerért elmennél a...

Nettó 160 ezerért elmennél a BKV-hoz villamosvezetőnek? Túl kevés a villamosvezető

Figyelt kérdés
[link]

2017. jan. 15. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Akár... miért ne? Mindig jobb mint 100-120ért összeszerelni szalag mellett
2017. jan. 15. 23:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan rossz fizetés. Bár én semmi pénzért nem lennék villamosvezetőt, autót se tudok vezetni.
2017. jan. 16. 07:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
2 éve a nettó 160 ezret az átlagos fizetésnek mondták, amiben benne volt a túlóra és mindenféle pótlék is. Most a 444 viszonylag homályosan fogalmaz. Mindenesetre a 160 ezer nettó az nem az alapbér, hanem kb. ennyit vinnél haza ténylegesen. A villamosvezetők beosztása meg olyan, hogy egyszer hajnali 3-ig dolgozol, máskor hajnali 3-tól dolgozol, szóval kicsit össze-vissza.
2017. jan. 16. 08:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
160 e ft magy. viszonylatban nem olyan rossz, nem a legrosszabb, sőt, bizonyos szemszögből nézve egész jó fizetés. A villamosvezetés meg lehet, hogy izgalmas. Az elején szerintem tuti, ha meg már megszokja az ember, akkor már konfortos lesz, szóval szerintem jó lehet, habár én nem tudom.
2017. jan. 17. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!