Nettó 160 ezerért elmennél a BKV-hoz villamosvezetőnek? Túl kevés a villamosvezető
#közlekedés #BKV #Budapest #villamos #tömegközlekedés #sofőr #Budapesti Közlekedési Központ #villamosvezető
2017. jan. 15. 21:06
11/14 anonim 

válasza:

Akár... miért ne? Mindig jobb mint 100-120ért összeszerelni szalag mellett
12/14 anonim 

válasza:

Szerintem nem olyan rossz fizetés. Bár én semmi pénzért nem lennék villamosvezetőt, autót se tudok vezetni.
13/14 anonim 

válasza:

2 éve a nettó 160 ezret az átlagos fizetésnek mondták, amiben benne volt a túlóra és mindenféle pótlék is. Most a 444 viszonylag homályosan fogalmaz. Mindenesetre a 160 ezer nettó az nem az alapbér, hanem kb. ennyit vinnél haza ténylegesen. A villamosvezetők beosztása meg olyan, hogy egyszer hajnali 3-ig dolgozol, máskor hajnali 3-tól dolgozol, szóval kicsit össze-vissza.
14/14 anonim 

válasza:

160 e ft magy. viszonylatban nem olyan rossz, nem a legrosszabb, sőt, bizonyos szemszögből nézve egész jó fizetés. A villamosvezetés meg lehet, hogy izgalmas. Az elején szerintem tuti, ha meg már megszokja az ember, akkor már konfortos lesz, szóval szerintem jó lehet, habár én nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!