Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha van egy facebook csoportom...

Ha van egy facebook csoportom 5 ezer emberrel abból hogy lehet pénzt csinálni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 12. 17:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
65%

Mi a csoport témája?

A segítség nincs ám ingyen, ha sikerül penzt keresned vele😉.

2017. jan. 12. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
1: Undorító kapitalista válasz! Hogy mersz létezni?
2017. jan. 12. 17:50
 3/11 anonim válasza:

Elég könnyen merek létezni, mivel semmi sincs ingyen a mai világban. Ez az ember miert vár el ingyen segítséget? Az én ötletemből gazdagodjon? Ennyi erővel az étrend írással foglalkozok meg írjanak ingyé étrendet a gyakori fogyókúrázóinak. Az ügyvédek pedig ingyen jogi tanácsot. Hát nem? Ők a tudásukat adják el.

Ha ez az ember nem elég kreatív ahhoz, hogy 5000 főből pénzt csináljon, akkor nem érdemli meg, hogy valaki csak úgy ingyen alá rakja. Ennyi erővel az én kritizalasom helyet pénzt is csinálhattál volna a kérdezőnek egy jó ötlettel. Nem igaz? Vagy ahhoz már neked sincs kedved, igaz? Ezzel ilyen világ, de én legalább nem vagyok képmutató.

2017. jan. 12. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
3-mas, ennyi tanácsért senki sem szokott pénzt kérni, még az ügyvéd sem. Ha az ötleted kivitelezed, majd utána menedzseled, akkor igen.
2017. jan. 12. 20:18
 5/11 anonim válasza:
Akkor ennyi tanácsot tessék egyedül kitalálni vagy segíts te. Bár ahogy nézem te sem adod az ötleteid.
2017. jan. 12. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze, mert nem értek hozzá :D De ha már egyből így kezded a felajánlást, akkor te sem.
2017. jan. 12. 21:34
 7/11 anonim válasza:
Ehhez nem érteni kell, hanem kreatívnak kell lenni, hogy legyenek ötleteid.
2017. jan. 12. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha minden tagtól kapsz egy kis támogatást, az egész nagy összeg lehet :)
2017. jan. 13. 09:13
 9/11 anonim válasza:
8. Nekem is volt hirtelen ilyen ötletem (1. Vagyok), de igy nincs benne semmi ami garantálja, hogy bármelyik tag is adna pénzt. A logika nem rossz, mert akár 5 ft-nál is 25000-ről beszélhetünk és az senkinek nem valami nagy összeg, de nincs ami ösztönözné őket, hogy küldjék el a kérdezőnek.
2017. jan. 13. 09:24
 10/11 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy egyáltalán nem bántásnak szántam amit írtam és tisztellek azért, mert nem engem szidtál hanem válaszoltál a kérdésre!
2017. jan. 13. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!