Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi legyen a fizetési...

Mennyi legyen a fizetési igényem? (Beszerzés, Logisztika)

Figyelt kérdés

Jelenleg gyakornokként dolgozom a fenti területen, lehetőségem lenne főállásban elhelyezkedni. Én a gyakornoki fizetésem 1,5-szeresére gondoltam + cafeteria. Ez sok lenne? Sok munkával és felelősséggel járna a főállású pozíció. A diplomám csak nyáron lesz meg.

Nem BP, hanem Szeged.

2017. jan. 11. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem írsz konkrét összeget honnan tudjuk? Mondjuk én még így sem tudnám de nyílván nem mindegy milyen cég, stb stb.
2017. jan. 11. 09:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem írtam konkrét összeget, mivel az ország különböző területein más-más az átlagfizetés, ezért írtam inkább csak arányt.

Egyébként nettó 120 ezer forint a gyakornoki fizetésem (havi 174 órával számolva), tehát olyan 180 ezerre gondoltam nettóban + cafeteria.

800 fős német hátterű multicégről van szó, nem a fővárosban.

2017. jan. 11. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Belefér, főleg ha nyelvet is használsz nem csak belföldi szállítmányozásról van szó. Ez úgyis csak tárgyalási alap amit elképzelsz, ha nekik nem tetszik nem adják meg. Annyira meg nem magas összeg, hogy annyira visszatetsző legyen, hogy azonnal visszavonják az ajánlatot..
2017. jan. 11. 09:43
 4/7 A kérdező kommentje:
igen kell nyelv is, az angol az alap, a német előny. sajnos a nyelvtudásom németből inkább passzív, de szerintem 2-3 hónap gyakorlás után újra belejönnék.
2017. jan. 11. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem először mondj minél többet, aztán vagy elfogadják, vagy azt mondják hogy mondj kevesebbet. Ha viszont te kevesebbet mondassz mint amennyire ők gondolnak nyilván nem fogják azt mondani hogy többet szeretnének adni.
2017. jan. 11. 10:15
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Mint írtam, hogy csak nyáron lesz meg a diplomám.

Szerintetek ez mennyiben rontja az esélyeimet a fizetési alkunál?

2017. jan. 11. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
nem kéne, hogy számítson, mert nem állami cég ahol bérbesorolás van végzettségi szintől függően... szóval nem kéne hogy számítson.
2017. jan. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!