Nálunk a rokkantak, mozgássérültek ilyen jól keresnek?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a legtöbb mozgássérült igazolvány drága, felső-kategóriás Mercin, BMW-n, Audi, stb. van. Suzukin, olcsóbb kisebb autón alig látni. A mozgássérültek ilyen jól fizető állásokat tudnak találni?2010. máj. 4. 17:00
1/2 anonim válasza:
Egyszer hasonló kérdésre írt egy felháborodott férj. Az imádott felesége, akinek mindent megadott, mercit is, mozgássérült lett. Szóval van ilyen. Százalékokat nem tudok :D
2/2 anonim válasza:
kár ezen rágódni, csak az idő megy vele. nem tudhatod ahogy az első válaszoló is írta, hogy valós-e vagy sem, tehát felesleges ilyenen felizgatni magad, én sem teszem.
igaz, nekem van egy öcsém, nem mercivel jár ugyan, de nem suzukival, rokkantkártyája van, 26 éves, nyúlánk gyerek és nem mondanád meg egyből, hogy egy titánrúd van a lábában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!