Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az önéletrajzból kivegyem,...

Az önéletrajzból kivegyem, hogy egyetemet végeztem, ha eladói állásra akarok jelentkezni?

Figyelt kérdés
Egy ruházati üzletbe keresnek most ember(diákmunkaként már dolgoztam sokat ilyen területen). Én most diplomáztam le, viszont most semmi helyet nem találok magamnak, pedig nagyon szükségem lenne most egy munkahelyre. Irodai munkára is már jelentkeztem, de azt mondták túlképzett vagyok... Már komolyan arra gondoltam, hogy inkább letagadom, hogy van diplomám, hátha akkor több esélyem van... Szerintetek?
2016. dec. 21. 09:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mérnöki diplomával ruhaboltba?

Tudom, hogy nem Svájcban élünk, de ezt még Magyarországból sem nézem ki.

Nagyon unatkozol? :D

2016. dec. 24. 02:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa-e még valaki, de azóta sincs munkám. Sorra kapom az elutasítást. Vagy az van hogy nincs több éves tapasztalatom vagy az, hogy túlképzett vagyok. Még a Tescoba se vettek fel... Nevetséges és szomorú... :(
2017. márc. 20. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen mérnök vagy? Milyen nyelvwn beszélsz?
2017. márc. 20. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!